Поредни планове

Както е нормално за мен отново чертая грандиозни планове, които вероятно няма да изпълня. Мина повече от година без да съм добавил някакво истинско съдържание към сайта. Така и не не написах статия за книгите, които прочетох през 2012 година, а ето, че и 2013 се изтъркули покрай мен. Но няма да ви разсейвам с приказки за другите ми проекти, а ще се опитам да направя планове, които този път да изпълня (но предполагам, вече ме познавате).

Все още не съм се отказал от идеята да напиша статия за The Secret World, играта наистина си заслужаваше, но за съжаление продуцентите ѝ, практически, я убиха. През изминалата повече от година вложих много време в Guild Wars 2 и играта също няма да се размине със статия.

Другите две статии, които планирам и вероятно дори ще пусна заедно или поне почти са статиите за книгите през 2012 и 2013 година. Всъщност дори е вероятно те да са първите статии.

От тук насетне плановете ми стават малко мъгляви. Както казах имам и други проекти, които отнемат доста време. Иска ми се да поработя по дизайна на сайта, а също така и да напиша някой обзорни статии, за автори и поредици, които харесвам. Но само времето ще покаже какво от това ще се случи.

This entry was posted in Разни and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.