Планове

Здравейте,

ако сте влизали в сайта в последните няколко дни, сигурно сте забелязали леките промени в дизайна. Това се дължи на намерението ми да се върна отново в нета :), т.е. да се опитам да пускам поне по една статия на месец. Последният месец и малко отгоре ми беше запълнен с The Secret World, една масова онлайн ролева игра. За разлика от повечето популярни MMORPG игри, тук жанрът е изместен към ърбан (градско) фентъзи с елементи на ужаси (horror). „Залагайки“ зад клавиатурата и мишката в последните няколко дни успях да приключа основната история и да подготвя картинки и клипчета от моята игра и остава само да седна да напиша текста на представянето.

За съжаление (или пък радост), не съм сигурен, че ще успея да го направя в близкият месец тъй като предстои излизането на Guild Wars 2, т.е. още една време-поглъщаща масова онлайн ролева игра. Тук вече ще става дума за по-скоро типично епично фентъзи, с някой елементи на стийм пънк (например огнестрелни оръжия, разни машинарийки и друг подобни). Възнамерявам да напиша статия и за тази игра, но това ще е след поне месец (а дано до тогава да съм приключил с предната статия 🙂 ).

Междувременно се опитвам да реорганизирам категориите и таговете в сайта, изглежда, че съм допускал доста грешки при писането на таговете, а и ми липсва цялостна система кога какви категории съм поставял. Имам даже някакви бледи идеи да променя заглавията на някой от по-старите статии, за да влязат в някакви рамки, но това едва ли ще се случи (все пак все още ме мързи зверски 😉 ).

Лого - Колелото на Времето И накрая една новина свързана с Колелото на Времето, за която сметнах, че не си заслужава да пиша отделна статия. Брандън Сандерсън обяви, че работата му по поредицата е завършена. Фентъзи епосът е в процес на корекции и проверки („copyedits and proofreads“). Очевидно нещата вървят по план и можем да очакваме книгата на обявената дата (аз все още се надявам, че ще преместят датата за преди Коледа, но с всеки изминал ден шансовете за това намаляват).

Благопожелания,
ShaMan-H_Fel

This entry was posted in Новини, Организация, Разни and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.